tiistai 25. syyskuuta 2012

SS

   Ei se natsiorganisaatio vaan sisustusta ja stressiä. Sisustusstressiä. Koulutyöt puskee päälle, mutta suurin murhe tällä hetkellä on mun huoneen seinien väri. Oikeestaan suuri osa mun huoneessa häiritsee.
   En tiä oikeen mitä haluaisin, minimalistista, mustaa ja valkoista ja ruskeaa, vai boheemia lämpimiä ja murrettuja sävyjä, kauniita mattoja ja koristetyynyjä. Selailin tumblrin sisustusblogeja ja nää erottui edukseen.



torstai 20. syyskuuta 2012

Paita, jota en raaskinut heittää pois




Oon useemman kerran aikonu laittaa ton kirppikseltä löydetyn kukkapaidan myyntiin. Onneksi joku sisällä sanoi toisin.


maanantai 17. syyskuuta 2012

Bonuskirppis pöytä 73

Sinne nyt kaikki heti. Huomenna vien lisää kamaa mm. tämän radion. Suurin osa taas 3e tai alle. Vielä tän viikon loppuun on aikaa.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Kirpputoria ja katsokirjaa


   Tänään päällä ollut mahdollinen uus lempipaita iski silmään bonus kirppiksellä ja kolmen euron hinta sinetöi ostopäätöksen. Söpö pikkulaukku lähti samaan hintaan.
   Väsäsin lookbookin aikoi sit ja nyt sain vihdoinkin laitettua jotain vanhaa asua sinne. En tietenkään tienny, että siellä on tommonen kuuden tunnin sääntö niin siellä nyt komeilee se yks ainukainen vanha asu. Sivupalkissa linkkiä sinne.








tiistai 11. syyskuuta 2012

Linkitettyjen blogien top-5

Kiitoksia kaikille linkittäneille, sain paljon uutta lukemista. Kuvia klikkaamalla blogeihin.


Elokuun öitä



Määrättömyyden määrittämistä
Käärikää mikä on käärittävissä


lauantai 8. syyskuuta 2012

Maapalloa ja pahan miehen polkkaa

   Kyllä amiksessa on hyvä olla. Meidän koululla on omat festarit (taofest) ja AV-puoli hoiti pikkulavan valot ja äänet ja tietenkin tapahtuman kuvaamisen. Meikän piti yhdessä Joonan ja Heidin kanssa hoitaa pikkulavan valopöytähommat, mutta lintsasin töistä ja lähin kuvaamaan raappanaa ja jätkäjätkiä ja tottakai muutenkin fiilisteleen keikkoja. Jätkien voittanutta livebändiä ei vaan ole ja Raappana on aina yhtä sulonen.

maanantai 3. syyskuuta 2012

Olipa kerran liian monta kertaa olipa kerran

   Nyt lähtee. Tohon otsikkoalkujutskaan on tullu kyllästyttyä (teitäki varmaa vituttaa jo), joten tää taitaa nyt sit olla 'olipa kerran' loppu. Nuno lupaili että se auttaa mua saamaan tän blogin eloon. Päivittäistä postaustahtiakin menin vannomaan. Saa ny nähdä. Ei tää nyt hirveesti uudistu ton otsikkojutun lisäks, yritän vaa skarppaa.
   Hattu on viikkoja ollu syvällä päässä ja Nunon lahjottama takki pysyny niskas.