torstai 20. tammikuuta 2011

Olipa kerran väsymys

   Oon ollu lähiaikoina henkisesti hirveen uupunu. Välillä on aivan mahtavia päiviä ja ymmärrän kuinka hyvin mulla menee elämässä yleensäkki, mutta aina vähän väliä tulee hirvee ahdistus kaikesta mahdollisesta ja tuntuu että haluun vaan pois täältä. En oo selvittäny et mikä toi "täältä" on, mut tuntuu et jo toiseen kaupunkiin pääseminen vaikuttas positiivisesti. Oon kyllästyny ihmisiin ja haluaisin tavata uusia, mutten ikinä kuitenkaan jaksa tehä asialle mitään.
   Tän takia oonkin viettäny monia päiviä yksin kotona leffojen ja sarjojen kuten The big bang theoryn parissa. On ihana välillä nauraa yksin ja silleen et oikeesti naurattaa eikä jollekkin tutun muka hauskalle jutulle jolle on pakko säälin vuoks nauraa.
   Tällä hetkellä istuskelen kotona kipeenä ja haaveilen uudesta objektiivista. Kävinkin yks päivä niitä ihailemassa ja on pakko saada kyl satanen kokoon jotenkin. Kun vaan tietäs miten.
   Ajattelin, että vois vaikka lopetta missmixin tilaamisen, se on kyllä lehti, joka ei jaksa enää kiinnostaa. Tyyli-jutut on ihan jees, mutta neki kummasti vähentyny. Haluisin jonkun lehden tilaukseen mutta minkä.
   Tässä kuitenkin kuvia tältä viikolta, koska oon ollu laiska enkä oo jaksanu väsätä yksittäispäiväkohtasia postauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Come at me bro.