sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Olipa kerran Orivesi city

   Perjantaina pakkahuoneella istuskellessa Ella sai mahti-idean, että lähetäämpä tästä Orivedelle niitte mökille yöks. Haettiin pyörät ellalta (,koska asemalta 12km mökille) ja hypättii junaan.

   Kello oli puol ykstoista, kun paikan päälle saavuttii, eikä pyöräily oikee innostanu niin päätettii lähtee keskustaan pummimaan kyytiä mopopojilta. Kukaan ei tarjoutunu heittää meitä ku aina oli bensa vähissä yms yms. Lopulta kaks mukavaa poikaa heitti meijät autollansa sinne ja vastapalvelukseks heitin pari tupakkia sille toiselle. Mökillä istuttii iltaa Ellan ja mökkinaapuri Iikan kans. Meikä meni ekana nukkuun.
 
   Aamulla olo ei ollu mikään maailman mahtavin, varsinki ku se päälle 12 kilsan matka oli ny eessä kävellen. Onneks oli kesäfiilis nii kävely ei tuntunu pahalta, ainakaa ku parin kilsan jälkee saatii kyyti joltai miekkoselta keskustaan. Pyöräiltiin siitä kaupan kautta asemalle ja tuntu, että jokanen autoilija tai mopoilija tunnisti meijät viime illalta. Ei sen kummempia siitä lähettii puol kasin junalla back to manse, saatiin junaan kaks pyörää yhen hinnalla ja sitten kotii lagaa loppuillaks. Tiia tuli viä piristää mun iltaa.

   Semmosta viikonloppua ja kesä vaan lähestyy. Muutaman tunnin päästä särkkään kaveriporukalla kun kerran ilmaseks pääsee. Palaillaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Come at me bro.