sunnuntai 7. elokuuta 2011

Olipa kerran lauri usein

   Eli puntalakuvia vihdoinki. Kesä on menny taas vaihteeks nii railakkaasti ettei postauksia oo ehtiny vääntään ja mietin jo et vois vaikka vaihtaa blogin nimeks 'hyvää kannattaa odottaa' tän postaustahdin takia.
   Ekana "työ"päivänä pyörin kaks tuntia nekalassa valvotun yön takia. Starbucks pelastaa. Tosiaan töitä siellä ei tarvinnu tehä paljoo paskaakaa; päivät oli semmosia yheksästä ilta-kaheksaan ja keittiöhommia tuli päivän aikana tehtyä maksimi 3h. Puntala oli täynnä mahtavaa porukkaa, että ei kuitenkaa tylsää tullu. Festaripäiviks jätin kameran suosiolla kotiin, joten tässä pari hassua kuvaa ennen festareita.

   Gayeditit kuuluu asiaan. Laittakaa viä näi loppuun Burning Kitchen soimaa, oli meinaa nii saatanan loistava lavalla. Edit// Olin iha häkellyksissä ku joku sulone tyttö tuli kertoon, että lukee mun blogia! Terkut Sannalle (tai Sannille, muisti perjantailta ei oo oikee kunnos..)

14 kommenttia:

 1. olitko siis keittiös duunis? tääl meikä edellee kyselee katkerana ku en ite päässy tänä vuon paikalle... :-D

  VastaaPoista
 2. Olin juu punajuurii kuorimas :D

  VastaaPoista
 3. kiva toi uus banneri ja on meinaa komee kuva musta

  VastaaPoista
 4. seikkailin vähän ja törmäsin suhun...facebookissa

  VastaaPoista
 5. mitää mitä kautta oikee mu facebookkii löysit :D

  VastaaPoista
 6. moro, oon sua vaivasen vuoden vanhempi mimmi raumalta ja päätin ny kommentoida ja kertoo et digailen ihan helvetisti! sun kirjotustyyli, kuvat ja koko loppu sotku on ah niin loistavaa. isokiitos, ei ehkä keskiviikon kouluunpaluu vitutakkaa nii paljoo ku löysin uuden blogin jota tsekkailla!

  VastaaPoista
 7. aa kiitoksii paljo! Apua oon iha sekasi ku heräsin justaansa ,meinasin alkaa kirjottaa mun unesta tähän muttajoo kiva et tykkääy(:

  VastaaPoista
 8. ai siitä sun unesta, jossa seikkailin <3 _minä_ <3 (okei mun pyörä mun enivei) :-D

  ja diibeseni, pliis ota tuo kommentoinnin sanavahvistus pois, on ni raskas..

  VastaaPoista
 9. juuriki siitä :D mutta älä huoli nataseni, poistan heti vihaan niitä enkä ees tajunnu et mulla on semmone :DD

  VastaaPoista
 10. Siisti tunnelma välittyy näistä kuvista.. Oikein hienoja!

  VastaaPoista
 11. Hohoh kiitos ja anteeks terkuin juurikin se puntala-Sanni!

  Oon pahoillani jos höpöttelin jotain typeriä, en oikeen tiiä itekään missä kuosissa oon sua tullut moikkaileen, kuulin vasta tänään siskolta että joku Sanni oli sun blogissa mainittu :D

  VastaaPoista
 12. ei sun tarvi olla pahoillas, iha suloselta tytöltä vaikutit :D mä oon taas pahoillani ku en täysin oikein sun nimee muistanu :D

  VastaaPoista

Come at me bro.