sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Olipa kerran haaveilua vol. 2

   Päätin tossa hiuksia leikatessa valvoo yön ja päädyin (ylläripylläri) nettikauppojen ihanaan maailmaan. Löysin taas vaihteeks hyväsesti vaatteita, joita mun on 'ihan pakko saada' ! Noi tummanvihreet Wranglerin vintagesortsit mun on oikeesti pakko saada. En kestä elää ilman niitä. Ja toi prince-hapsupaita kesäks ja noi vansit ja kaikki ja äää. Toivottavasti pukilta tulee rahaa.

  Toi luuranko-hepburn on muute t-paita printti, joka ois kyllä hiano vaikka kangaskassissaki. Kaikki vaatteet on ympäri ihmeellistä internetiä joten en ny kauppoja jaksa erikseen listata. Iso osa on muuten meitsin fashiolistassa, jonne pääset tästä.

7 kommenttia:

 1. mulla o tollane t-paita missä on toi zombiehepburni! (ja ps diggailen sun vaatemakuu!) (ja pps nyt määki tahon kauheesti uusia vaatteita vaikkei oo rahaa...)

  VastaaPoista
 2. j-jumala : ooooo helmi :o ja kiitoksia and feel you bro..

  VastaaPoista
 3. Josi : they are

  Ano : khyyyllä !

  VastaaPoista
 4. TÄYDELLINEN kollaasi :D Laittaisin päälle näistä kaiken koska vaan! Silti ehdoton suosikki tuo kenkä... Et sattumoisin tietäis mistä tollasia sais tilattua? Muutenkin sulla on hyvä tyyli, thumbs up! :)

  VastaaPoista
 5. DIRTBAG : asoksella ja topshopilla on ainaki jotain, mut laita vaan googleen underground creepers tai creepers + shop online tai jotai ni pitäs löytyä :) ja kiitoksii samoi!

  VastaaPoista

Come at me bro.