keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Olipa kerran viisi

   Suvilta tuli haaste listata 5 asiaa ja tavaraa mitä haluais jos ois helvetin rikas. Aattelin, että tulee vaikeeta rajata kaikki mitä haluan yhteensä vaan kymmeneen, koska oon semmone tyyppi joka haluaa kaiken. Omaks yllätykseks kestikin jonki aikaa miettiä, että mitä oikeesti haluaisin tositosi paljon.



1. Lada. Vanha nappisilmä on ainoo oikee. Punanen valkonen tai maastonvihree. 2. Kun sitä massia olis nii miksei sitten ostais kunnon hd videokameraa. Kuvaisin aina ja kaikkee. Koko elämä videolla, se ois sitä jotain. 3. iMacinki vois ostaa ihan näi muuten vaan. 4. Kenkiä niin helvetisti, buutseja, vanseja, louboutinit, jne. 5. Harrikalla kiertäisin sitte maailmaa.

   1. Mulla ois upee asunto jossain päin maailmaa. Tai miksei vaikka montaki asuntoo. 2. Vaatekaappi ja kun niitä kenkiä ois nii pitäähän niille joku paikkakin olla. 3. Matkustelisin, ekana Intiaan ja Sri Lankaan ja Etelä-Amerikkaan. 4. Ostaisin iguaanin. 5. Mulla ois upee vene jossain kivassa satamassa. Siellä voisin nukkua ja veneillä ja kalastaa.



   Voisin haastaa vaikkapa Ingan   Heidin   Irinan   Even   ja   Emmin

4 kommenttia:

  1. hohhoo samanlainen vidiokamera ku meillä koulussa. iha paska. ei ees tarkenna :I

    VastaaPoista
  2. ESSUU : mun muistaakseen meilläki on koulus pari noita canoneita ja iha hyvi on toiminu :o

    VastaaPoista
  3. mäki tahon iguaanin! rakentaisin sille mielettömän kokosen terraarion ja sen nimeks tulis leevi.

    VastaaPoista
  4. j-jumala : leevi ois upee nimi iguaanille ! mulla ois semmone seinään upotettu terraario ja jotain akvaarioyhdistelmä hörskää en muista sen hienoo nimee :D

    VastaaPoista

Come at me bro.