sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Olipa kerran vihreän ja sinisen sävyjä

   Viikonloppu Suomen Ateenassa taas kerran takana, en oo oikeen muuta tehny kun tumblannu. Mut hei heeei, 200 lukijaa bloggerin kautta! Tsiisus the time has come, väsäisin arvontaa tän kunniaks jos oisin rikas. Kattoo ny jos vaikka innostuisin askarteleen jotai tai kerään jotain paskaa hyllyiltä teille. Lupaavan kuulosta joo, mut mul on oikeesti ihan hienoo krääsää mistä pitäs päästä eroon. Ideoita saa heittää. Eniveis kiitos teille kaikille, jotka mun juttuja jaksatte lukee ja kuvia kattella!
   Viime viikkosta asua luvassa tänään oiskohan torstaita ollu. Pistin oikeen värikkääks, mintunvihree villapaita, turkoosit sortsit ja minkä väriset noi kengät ny onkaan. Bonukseksi kaunis vihreän sävy tarttui paitaan aamulla linnun paskantaessa paidalleni.


8 kommenttia:

 1. anteeks viivi mutta toi linnunpaska... :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. tykkaan sun tavasta kirjottaa ihan hirveesti! ansaitset kylla lukijas. :> ja noi kengat on huiput :>

  www.absolutelyenchanted.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihan on aiheesta lukijoita kertyny! (:

  VastaaPoista
 5. lintu paskansi sun paidalle ja pidit sitä silti päällä? :DDDDD mahdat tosiaa tykätä paidastas, vaiks onha se hieno kyllä !

  VastaaPoista
 6. kattelin pitkään noita kenkiä että ompa söpöt....sitten tajusin että iselläni on samat kengät kaapissa mutta hempeän liilana hehee. kiva asu ! :- )

  VastaaPoista

Come at me bro.