maanantai 14. toukokuuta 2012

Olipa kerran sellutehdas

   Poikettii lauantaina Nunon kans sellutehtaalla kuvailemassa. Räpsittiin muutenkin kuvia, mutta pääpointtina oli kuvata Wood Fellasin koruja, joten meikä pääsi pitkästä aikaa kameran etupuolelle. Wood fellasilla on tajuttoman hienoja koruja ja kaikkee hampunlehdestä spraykannujen kautta risteihin, joten kaikille löytyy varmasti jotain. Lisäks tän kuun lopussa on tulossa upeita puisia aurinkolaseja. Wood Fellasilla ei tällä hetkellä oo nettikauppaa, mutta monet yritykset myy niitten koruja, joten sähköpostia niille vaan jos kiinnostaa.

semisti akward smile vaikka ihan aitona tuliki


23 kommenttia:

 1. kuvat liian isoja. ei saa selvää kokonaisuudesta kun pitää katsoa osio kerrallaan

  VastaaPoista
 2. oi siistei noi korut, ehkä pakko munki hommaa terkkuja terveisin elmond

  VastaaPoista
 3. jatkoo edellisee, ei nuno toki hyvä kuvaa

  VastaaPoista
 4. kuvat on hyvän kokosii ku kattoo tarpeeks isolla ruudulla ;) mut ihanat hiukseeet!!

  VastaaPoista
 5. Kuvia pystyy aina zoomaan pienemmäks ainakin jos on mac!! ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Vau ihan sairaan upeat varjot noissa kuvissa! Muutenkin kivoja kuvia ja outfit♥! Mulle kyllä kelpaisi tuollainen ristikoru , muistuttaa vähän niitä puisia ristejä mitä saa riparilta, nostalgista!:--)

  VastaaPoista
 7. Siiiistejä kuvia! Mistäs päin toi sellutehdas löytyy? Siistin näkönen paikka. Onko se siis joku hylätty vanha sellutehdas, että sinne vois ihan vaan mennä kuvaileen vai miten? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tampereen lielahdesta löytyy tajusin vasta ny et se on hylätty :D kyä siellä jotain menoo viä oli mutta kyllä sinne pyöriin voi mennä :) ja kitoos!

   Poista
  2. no niin mä vähän veikkailinkin, että se on just se tehdas! :)

   Poista
 8. Ootpa kaunis! Sun silmät on niin nätit :)

  VastaaPoista
 9. Vähän näin out of the topic ehkäpä...Mutta et sattuisi tietämään missä on Tampereen jotain lonkkarointi/skeittari mestoja? Ei mitään jonneleirejä, vaan you know, missä olis vähän siistimpää porukkaa :p
  Muutenkin, jos Tampereella sattuu piipahtamaan niin mitä muuta kannattaisi käydä tekemässä ja katsomassa kuin jotain perus Näsinlinnaa? Mitään siistinmahtavaa tekemistä mitä suosittelit jos tre hoodseille eksyy?

  Kiitän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täs onkiniemes oli skeittiparkki mut siitä purettiin suurin osa siel on enää pari reiliä ja asfalttia mut kyä siä silti jotain porukkaa joskus on :D en oo oikee missää skeittipiireis et en osaa tos kyl neuvoo. Ravintola/kahvila 931 kehräsaares eli laukontorin vieres on yks parhaista kahviloista, valo on kans kiva. Pispalassa suosittelen käymää pyörähtämäs siä on vaa nii nättiä. Mitäs muuta siipiä syömää vaa hookkiin, speakeasyyn tai sticky wingersii!

   Poista
  2. Kiitos näistä : D

   Poista

Come at me bro.