torstai 2. elokuuta 2012

Olipa kerran musiikkia


  Aattelin tehä pitkäst aikaa musapostausta, eli mikä tällä hetkellä sytyttää musiikin maailmassa. Vasten teijän tahtoo näemmä, kattelin tota kyselyä ja ehkä yks ihminen oli toivonu tämmöstä et sori kai sit.


Ylläripylläri Asalla alotellaan. Yläasteelta (yläaste ei yläkoulu) saakka popittanu herraa ja kestosuosikkina on ja pysyy. Jätkäjätkiä oon pienen tauon jälkeen taas kuunnellu, niin hyvää fiilistelymusaa.
Taru tutustutti mut manselaiseen nyrkkitappeluun. En tiä miten en oo aiemmin törmänny, tää iski ja lujaa.
Dropkick Murphysiä oon luukuttanu melkeempä koko vuoden. Kelttipunkkia parhaimmillaan.
Parov Stelar on uus itävaltalainen tuttavuus, johon törmäsin kun kattelin tom hiddlestonin jotain behind the scenes videoo. Alkaa aina tanssituttaan kun kuuntelen tätä.
En oo vähään aikaan kuunnellu jenkkiräppiä melkeen yhtään, mutta ku veli soitti Nasin uutta levyä autossa niin lämpesin uudestaan.
RHCP:tä pakko fiilistellä eilisen keikan jälkee. Monen tunnin jonottamisen jälkeen huomattiin et meil on katsomoliput. Kiroten maailmaa mentiin sit katsomojonoon, kun joku äijä tulee kyltin kans, jossa lukee "vaihdetaan 2 kenttälippua katsomolipuiksi". Kaikki jumalat puolellamme päästiin eturiviin ja mahtavaa oli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Come at me bro.