keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Roikkutaskupaitaa ja kipparilakkia

   Blogit on täyttynyt viime viikonloppuisten I love me ja muotimessujen kuvista. Ite olin salamyhkäsenä taustatyöläisenä valoja rakentamassa. Mukaan sain kassillisen miesten sampoota. Veljet oli ilosia. Vaikken ite messuille osallistunukkaan, oli kivaa hypistellä etuajoissa kaikkia tuotteita ilman kyynärpäätaktiikoita ja ahdistusta.
   Tähän väliin suuret kiitokset Enyalle meinaa neitokainen valitsi blogini linkitettyjen suosikkien joukkoon. Tervetuloa myös uusille lukijoille!
   Tän päivän asuun siirtyen, oon käyttäny yllättävän vähän tota uutta mokkarotsia. Syytä en osaa sanoa, kaippa maastotakin soveltuminen kaikkiin asuihin on vienyt viimeaikoina voiton. Mokkatakki tuoksuu vieläkin ihanasti mokalle ja oonkin nuuhkinu sitä salaa koko päivän.
   Kauan himoitun kipparilakin löysin vintagemessuilta ja tingin siitä huimat 5e pois. Oon maailman huonoin tinkimään. Mulle tulee aina paniikki ja annan vaan kaikki rahani koska pelkään, että joku muu vie rakkauteni kohteen. 25 egellä lähti siis.
   Uudet farkut Mangosta.
Tyylikäs ystäväni Ella myy vaatteitaan Tampereen radiokirppiksellä pöydässä 182 halpoja hienoja kuteita! Ite ryöstin jo muutaman jutun sen kirppiskasasta.

8 kommenttia:

Come at me bro.