keskiviikko 13. helmikuuta 2013

AVUNHUUTO

   Kahden viikon päästä on ysäribileet. Superloistava asukokonaisuus on jo miltei täydellinen, ainoo mitä kaipaan ja tarvitsen on karkkikaulakoru ja semmonen superysäri "tattoo choker". Mutta mistä niitä enää tällä vuosiluvulla saa? Oon koittanu metsästää vaikka mistä, internetin maailmassa noi chokerit maksaa parikybää, joka on aivan liikaa ennen markan maksaneesta korusta.
   Joten nyt tarvitsen juuri sinun apuasi. Onko kenelläkään minkäänlaista havaintoa mistä jompaakumpaa/molempia sais hommattua? Tai jos jollain vaikka lojuu vanhan korulaatikon pohjalla tommonen karseenupee chokeri, niin olen valmis maksamaan rahaa. Apuva.EDIT// Karkkikaulakoru löydetty, mutta mistä chokeri?

4 kommenttia:

 1. ootko kulkenu läpi kaikki sellaset automaatit mistä niitä sillon ennenki sai? jossain oon kuvitellu näkeväni. ja noita karkkikaulakoruja saa ihan perus irtokarkkiosastolta ainakin jossain kaupoissa (k-ryhmän kaupoissa oon nähnyt!)

  VastaaPoista
 2. karkkimeressä siperiassa oli noita ainaki ku viimeks kävin!

  VastaaPoista
 3. mitä kummaaa itsehän täs just pari päivää sitten kekkasin et haluun oikeesti tollasen ysärikorun ja oon saman pulman äärellä... pitänee kai tsekkailla löytöliiterit ja kirpparit ja sen sellaset :D
  peeäs erityisesti ton uusimman postauksen kuvat oli huikeutta!

  VastaaPoista

Come at me bro.