lauantai 19. maaliskuuta 2011

Olipa kerran kohtaloa ja sushia

   Viime viikonloppuna Silja oli täällä ja käytiin Hannan ja Jennin kans kattomas Black Swan. Ex-balleriinaan leffa oli kuin olikin tosi vaikuttava, suosittelen! Tietenkin ahdistavan leffan jälkeen löysin vessan lattialta mustaa tylliä....

   Keskiviikkona otin vihdoin itteeni niskasta kiinni ja tein pitkän suunnittelun jälkeen sushia. Sen tekemiseen meni loppujen lopuks 2h.. (Piti odottaa, että riisi jäähtyy, ym.) Olin niin ylpee ittestäni, että päätin tehdä erikoishienon lautasellisen.

   Aamulla herätessäni olin ihan varma et nukun vielä tai että viimeset kaks kuukautta on ollu unta, kun huomasin lunta satavan ja puissa oli taas lunta. Masentaa, koska kesän odotus on jo suuri.
   Tänään kävin Jennin kans kattomassa Kohtalon Valvojat, leffa oli ihan hyvä, tykkäsin varsinkin hattutempusta. Mut tuli taas yks syy mieleen miksen usko "Yläkerran Herraan"; sillä on suunnitelma meitä kaikkia varten. En todellakaan halua ajatella, että mun koko elämä on suunniteltu ennaltaan eikä mitkään mun päätökset voi oikeestaan aiheuttaa poikkeamaa tässä "suunnitelmassa".. En pidä ajatuksesta.
   Eilen käytiin kuvailemassa Tiian kanssa ja pääsin vihdoinkin kattomaan Pyynikin ylioppilaskotia eli vanhaa ruttosairaalaa lähempää. Lunta oli sen verran, että pitää odottaa vielä hetki ennenkun pääsee kunnolla explooraan.

   Nyt syömään ja tutimaan, kuulemisiin:)

4 kommenttia:

 1. vähänkö magee banneri, ja mutenki sun kuvat on ihania!

  VastaaPoista
 2. joooo toi banneri on yli makee :) ja siisti tyyli !
  http://se8-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. kiitoos, väänsinki tota banneria melkee kaks tuntia et kiva saada krediittiä :)

  VastaaPoista

Come at me bro.