sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Olipa kerran uneliaisuus

   Heräsin tänään neljältä. Eilisen 8:30 heräämisen jälkeen se tuntuu hirveen myöhäseltä, vaikka normaalisti viikonloppusin niihi aikoihin heräänki. Ja nyt tietenkin väsyttää ja tuntuu aikaansaamattomalta.

   Yks asia, minkä kuitenkin sain aikaseksi, on tilaus boohoolta. Oon ikuisuuden kuolannu siellä olevaa maksimekkoo, jonka nyt vihdoin sain napattua ostoskoriin. Tilaukseen pääty myös mun rakkauskengät mustina.

   Hohdon kattelin pitkästä aikaa ja siinä on mun lempikohtaus kautta aikojen. Lempikohtaus on siis se, kun se hissi aukee ja sieltä pursuaa sitä verta, ai että se on upee.
Snatchinkin katoin viikolla Jennyn kans ja oli kyllä ihan mahtava ! Pitää jossain vaiheessa omaanki leffahyllyyn hommata.
   Torstaina tein mahtilöydöt uudelta kirpparilta. Löysin ihan täydellisen repun, just semmosen mitä oon kaivannu viimeset puol vuotta ja vielä kolmella eurolla! Kakkosella lähti mukaan viä tommoset söpöt kenkulit, jotka sitten kotona tuntuki vähän kinnaavilta:( ehkä ne joku kaunis päivä kuitenkin jalkaan ajautuu.

   Nyt ajattelin lopettaa tämänkin postauksen samalla tavalla, kun viimesen kuukauden ajan; alan tästä katteleen koodia, joten heipsu ja kuulemisiin!

3 kommenttia:

  1. rakastuin noihin sun löytöihin, ihanat (--x

    VastaaPoista
  2. kiitoksia mäki oon ihan rakastunu, reppu on ollu kovas käytös:)♥

    VastaaPoista

Come at me bro.