perjantai 1. huhtikuuta 2011

Olipa kerran disney-efekti

   Heipsu ! Meikä on ollu koko päivän ihan ilosena.
   Aiemmin sain ladattua kaikki How to make it in America jaksot ja ne sit kattelin parin tunnin sisään, oi rakkaani scott mescudi, ah. Tämän jälkeen kattelin Aristokatit ekaa kertaa enkuks ja vaikka suomenkielisiin disney leffoihin liittyy paljon lapsuuden muistoja, nii tuntuu, että englanniks ne on miljoonia kertoja parempia. Paitsi aladdinin alkubiisi.

   Aristokattien päätyttyä aloin vahtaa skinsin vitoskautta ja sen kattelinkin sitte iha päätösjaksoon saakka. En jaksa odottaa ens kautta. Enkä uskalla ees kuvitella sitä hetkee kun skinsiä ei tehdä enää, hui olkoo.

   Ajanvietteen parissa, toki ehdin syödäkin, älkää huolestuko. Nimittäi äiten tekemiä bacon sandwicheja mmmm...
   Aini ! Yks syy superiloisuuteeni tänään on, että maailman täydellisin mies sattui vastaamaan sähköpostiini, iiiiik! Otsikon disney-efekti tosiaan viittas tähän enimmäkseen, kun semmone fiilis et pian jo disneyn pikkulinnut visertää ilosina ympärillä.
   Nyt on kuitenki enää noin kolme tuntia kirpparikierrokselle lähtöön, päätin pitkästä aikaa meinaa valvoo yön ja lähtee jo aikasin kirppareille. Huomenna tulee sitte postausta, jos jotain satun löytämään.

    Morotus ja hyvää lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Come at me bro.