maanantai 4. huhtikuuta 2011

Olipa kerran mysteerien viikonloppu

   Miks joku on laittanut ruusun piikkejä ruokaan?
   Miks kirjahyllyssä on banaani?
   Miks keilahalleja ei oo enempää?
   Miks Scarin pitää kuolla?

   Näitä kysymyksiä pohdittii viikonloppuna.
   Eniveis lauantai aamu alko caesar-salaatilla (ei ylempi kuva) ja myöhemmin Hannan kans Sannan Kahvilan salaatilla, nam! En voi lakata tuijottamasta tota kuvaa.. niin hyvää...
   Lauantaina löyty vaikka mitä kivaa, jotka esittelen sitte huomenna ideapark ostosten lisäks. Hannan kans vietettiin pupu-päivää, eli pitkästä aikaa päivää kaksistaan. Illemmalla mentiin Hannan porukoiden kera Rossoon syömään ja oli kyllä paras illallinen aikoihin. Naurulle ei ollut rajaa. Hyvää ruokaa tietty kans.

   Oon taas vaihteeks lallatellu jellonakuninkaan soundtrackiä. Katoin sen pitkäst aikaa (kuukauden tauko;o) sunnuntaina ja oon vaan niin rakastunu siihen. Oivoi ja Scar on sydämessäni ikuisesti.. ja Kovu:) Tänään oiskin tarkotus kattella kakkonen, seki pitkästä aikaa.
   Aattelin muute tehdä ekaa kertaa blogin puolelle semmosta pientä massakyselyfirstdaysecondday hommaa, mutta kuvilla höystettynä enimmäkseen. Pahoittelen, jossei osa tykkää tämmösistä mut yritän mielenkiintoistaa sitä ja tiivistin sen muutenkin viikon kestäväks vain:) Normipostauksiakin sujauttelen väliin.
   Nyt ruokaa noutamaan ja Lion King 2 pyöriin, heipsuu!
Ah, rakastan♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Come at me bro.