perjantai 10. kesäkuuta 2011

Olipa kerran katumus ja ylpeys

   Mulle tuli tänään pieni katumus siitä, että leikkasin lyhyeks hiukset. Ei oo koko vuoden aikana tullu ku muutaman kerran semmone tunne ja tänään ku näin paljon ihania pitkiä hiuksia niin iski taas se tunne. Kaikki kuitenki käänty hyvin päin, kun mua vastaan käveli kaunis lyhythiuksine nainen komeen miehen kainalossa ja sain olla taas ylpee lyhyt hiuksisista ihmisistä, minut mukaa lukien. Lohduttaudun näinä surkeina hetkinä myös sillä, että mun hiuksia on kehuttu miljoona kertaa enemmän kun ne on lyhyet.
   Sen kunniaks vähän kuvia vuosien varrelta. Valmistautukaa.

Nykyään on aikalailla tämmöne leikkaus, vähän ylikasvanu tosin


   Huomenaamulla lähen mökille Nauvoon, enkä oo vielä ihan päättäny otanko koneen mukaan vai en - että palaillaan kahen viikon päästä tai jo huomenissa.


11 kommenttia:

 1. ohhooo pitkät ja paksut oli ! ja meni. Mulla oli pitkät mutta ne oli niin ohuet ja huonokuntoset että leikkasin poikatukan mutta tässä ne kasvaa hyvää vauhtia klipsit apuna ((:

  VastaaPoista
 2. niin oli joo ja tällä hetkellä lyhyet ja paksut eikä niitä saa oikee mitenkää. parturi kutsuu ku takasi tampereelle päästää:)

  VastaaPoista
 3. Noi lyhyet on niin ihanat! :) Vaikka oli noi pitkätki kivat

  VastaaPoista
 4. kiitoksii taas kerran kiiu : )

  VastaaPoista
 5. oh my gosh. what a great blog! i'm so happy i stumbled upon it! you are so inspirational! if you get the chance to check out my blog i would LOVE your opinons on it. :)

  follow me?
  www.so--hi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. ootpa söppänä pitkässäkin tukassa, mutta lyhkänen on kyllä supacool !

  VastaaPoista
 7. rach: ooh gosh thank you! Your comment made my day :)

  Hanna : kiitoksii ja mä kyllä tykkää lyhyistä loppujenlopuks enemmä :>

  VastaaPoista
 8. dude i'd fuck you even if you had no hair

  VastaaPoista
 9. Heiii löysinpä vasta sun blogin ja ekana mietin, että sinun lyhyet hiukset on aivan ihanat ja sopii sinun kasvoille just täydellisesti :) Kadehdin kyllä nyt ku onnitut näyttämään noin coolilta, ku itellä oli samanlaiset puoli vuotta sitte ja ne ei vaan sopinu minun kasvoille yhtään. Tais olla suurin hiusmoka vähään aikaan. Nyt on onneksi kasvanu polkkatukaksi ja olo on paljon kotosampi :)

  VastaaPoista
 10. Kiitoksii paljon, kannattaa vaan antaa parturille vapaat kädet, kyllä ne osaa:) Ja hyvä, että on kasvanu jo mieluisammiks:)

  VastaaPoista

Come at me bro.