keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Olipa kerran mielipiteitä

   Näin alkuun , että noi kuvat ei vanhemmissa postauksissa kuulemma näy muillekkaa. 
ISOT PAHOITTELUT.

1. Eläimistä?
No kuka niistä ei tykkäis? Tai nojoo löytyyhän niitäki.. En oo mikää eläinhullu_98, mut ainakin kaikki vähän eksoottisemmat eläimet iskee! Matelijat on rakkaus, meillä oli itelläki pienempänä gekko, Leka in my heart<3 Nimen keksi mun veli, älkää kyselkö..

2. Lapsista?
Ristiriitaisuus. Rakastan lapsia ne saa melkeen aina hymyn huulille, mut on niitäkin hetkiä ku ei vaan voi sietää. Naapurin lapsenlikkana olin viime kesänä ja oli kyllä niin ikimuistosta että huhhuh :D Mistä ne oikee vetää ne juttunsa? Nimim. "Nyt tää pluto syö ton verta ja luita, mutta apuaa lepakot hyökkäävät!"

3. Rasismista?
Obviously vastaan. Ei pitäs yleistää ketään niitten rodun vuoks, vaikka itekin pakko myöntää et tähän joskus syyllistyn. Rasistista läppää lentää kyllä, mut läppä on läppää.

4. Tupakoinnista?
Polttaminen on jokasen oma asia, arvostan kyl ihmisiä, jokka ei polta, mutta vituttaa jos kaverille tai puolitutulle tai täysin randomille rupee päteen tupakoinnista. Ite oon kai sit koukkuun jääny, muthei kerran sitä vaan eletää. Sitä ollaan esimerkiks hoettu kavereitten kanssa asiasta puhuttaes, että mitä ois yöhiippailu ilman tupakkaa?

5. Alkoholin käytöstä?
Alkoholismi on paskaa. Näin ääripäästä alotten D: Ite juon sillon tällön, harvemmin nykyää humalahakusesti. Onhan se jees vetää välillä nuppi sekasi, mutta ite tykkään useimmi vaa nautiskella kaljasta ystävien kesken.

6. Huumeista?
Ite en oo aatellu koskeekaa vahvempii aineisii, ku on kuullu mitä ne voi ihmiselle tehdä. Ei oikeestaan ees houkuta yhtään kyllä se alkomahooli ja muut luonnon ainekset mulle sopii enemmä ku hyvi.

7. Tatuoinneista ja lävistyksistä?
Molemmista tykkään, varsinki tatuoinneista. Tribaalit on mulle ehdoton ei, ne on mun mielestä vaa rumia. Oldschool tatskat iskee ja kyl mä luulen et jos jonkun mahti-idean keksin joskus hamassa tulevaisuudessa niin itekin leiman hankin. Sleevet on upeita, mutten ite ainakaa vielä semmosesta haaveile. Lävistyksistä sen verra että semmoset hc rautanaamat ei kyllä vedä mua puoleensa, että kohtuus kaikessa.

8. Muodista?
Rakastan. Vaikken omaan tyyliin oikeestaa vaikutteita kauheesti ota, niin esim voguet saa mun sydämen pysähtyyn. Muotikuvat on vaan jotain niin upeeta, ehkä joskus pääsen iteki semmosten pariin töihi.

9. Videopeleistä?
Pleikka; Crash Bandicoot ja GTA San Andreas.♥

10. Rapmusiikista?
Jonkun verran, oikeestaa aika paljonki kuuntelen ny ku mietin. Ite tykkään varmaanki eniten alternative hiphopista, ei oo nii kaavoihin kangistunutta ku esim. gangsta rap. Ykkösartisti on jo pitkää ollu Kid Cudi, mutta muita jota kuuntelen on esimerkiks Chiddy Bang, Mac Miller, Jody Duff, Mellowhype, Tyler the Creator, Asa, jne..

11. Heavymusiikista?
Joskus kuuntelin enemmänki tällä hetkellä ei oikeen iske.

12. Klassisesta musiikista?
Haha tähän liittyy niin paljon muistoja mm. formulan pelaamista kaverin kaa klassinen radio taustalla. Se kans, että balettia harrastin 12 vuotta nii kylhän siihe on tottunu. Ei sinänsä oo mielipidettä oikeen mihinkää suuntaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Come at me bro.