perjantai 9. maaliskuuta 2012

Olipa kerran uusi, upea letti

   Kuukauden ajan, ellei ylikin, on pysyny myssy syvällä päässä ja takaletti sen sisällä piilossa huvittuneilta katseilta. Varasin Jorille parturiajan ja oi että oli ihanaa nähdä piiska silppuna kampaamon lattialla! Oon rakastunu näihin uusiin hiuksiin, vaikka oikeestaan näähän on aika samanlaiset mitkä mulla viime kesänä oli. Tykkäsin pitää niitä kiharina, mutta se kikkuroiden vääntäminen oli tuskaa kiitos paksun tukan. Nyt on permis päässä ja teidänkin toivoma sivu-/takasiili is back.What do you think ?

17 kommenttia:

 1. Olen kovana vain sinulle <3

  VastaaPoista
 2. OO! aivan sairaan hienot hiukset! :D

  VastaaPoista
 3. törkeen kivat! välil toivon, et mäki uskaltaisin repästä ja vetää lyhyeks, mut onneks voin ihailla niiden hiuksii, joille lyhyet sopii :-)

  VastaaPoista
 4. iha mahtavat !! meillä tossa just koulussa puhuttiin siitä, kuinka moni permis-sanan kuullessaan yhdistää sen niihin tiukkoihin mummokiharoihin, mut tää on malliesimerkki siitä että oikein tehtynä ne on tosiaanki kaukana siitä. :Dd

  VastaaPoista
 5. Voi Viivi nuo on ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 6. hahaa olin näkevinäni sut eilen bussipysäkillä mut mietin et "ei sillä kyllä tommonen tukka oo..." :--D mut se olikin uus! kool!

  VastaaPoista
 7. rakastuin!!! hitto et sopii sulle, ja noi kiharat.. nam!

  VastaaPoista
 8. Ylimageet hiukset ja ihana blogi, sait uuden lukijan!!=))

  VastaaPoista
 9. APUA kiitos kaikille ootte ihania !

  VastaaPoista

Come at me bro.