perjantai 3. elokuuta 2012

Olipa kerran tuhlausta

    Kuten joka kesä, oon ollu tänkin kesän suurimman osan ajasta ihan persaukinen. En tiä mistä sitä rahaa kuitenkin sitte aina ilmestyy, kun oon kuitenkin ympäri paikkoja hypelly ja ostanu kokoajan jotain. Mutkun aina tulee jotain, joka pysäyttää sydämen ja on ihan vaan pakko saada. Tässä tän kesän ostoksia, parit kengät jäi ainakin kuvaamatta, mutta ne näkyy sit joskus asukuvissa. 


Mietin koko kevään, että haluan paljon ohuita ihania kauluspaitoja ja niitä onkin sit pääosassa tullu osteltua. Superneonpaita oli gt:n heräteostos ja hempeetä kukkapaitaa himoitsin pitkään ja hm:n aleista nappasin 7 eurolla omakseni.


Tää monkin paita oli rakkautta ensisilmäyksellä. Helsingissä poiketessa budjetti oli tiukilla ja 30 euron hinta kirpas mut päätin silti viedä kassalle. Siellä sit huomasin, että olin kattonu väärää hintaa ja paita olikin 40 euroa, mutta oli koko hinnan arvonen.


Helsingin zarasta en mitään ostanu, koska ei ollu varaa. Koko kaupan oisin muuten tyhjentäny. Onneks täti kävi virossa ja toi tuliaisiks tän zaran mintunvihreen paidan. Koska Tampereelle Zara!!1


Upee salkkulaukku on asoksen aleista neljällä kybällä. 


Bongasin kans pääkaupunkiseudulla jollai random muigella tän mekon, mutten ehtiny kysyyn mistä se on hommattu. Peetan ostettua tän sain sitten infon ja ryntäsin ginaan. Pitäs hommata myös yksvärinen viininpunasena.


Supercool farkkurotsi löyty jypinkylän joltain kirpparilta neljällä ja puolella eurolla. 



    Ens viikolla pitäis taas mennä shoppaileen. Mun huone on oikeesti tällä hetkellä vaan iso vuori vaatteita. Onneks syyskuulle on varattu bonukselta kolmeks viikoks kirpparipöytä. 

9 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta :-D Ite oon peeaa siks, kun luulen alkukuusta aina olevani vitun rikas ja elelen herroiksi ja sit syönkin kaurapuuroa loppukuun. Kauhulla odottelen syksyä kun joutuu pärjätä opiskelijabudjetilla........

    Toi monkin paita on niin rumanmagee! Ja ginan maksimekkoa himottelin kanssa, mutta oisin tarvinnu laahuksenkantajan sen kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rumanmagee on niin oikee sana ! :D katoin eka sillee hyi vähän liian pramee mut sit silmä haikili kokoajan siihen päin :)) hassua ku ite oon kuitenki aika lyhyt mut mulla tuntu olevan liian lyhyt se takahelma sopivissa koissa :o

      Poista
  2. Viittitkö kertoo et miten laitat nuo kuvat vaihtumaan tuollee? Gifeiks niitä kai sanotaan.. :P
    Ja sulla on tosi kiva tyyli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. photoshopin animationilla teen gifejä :) muilla ohjelmilla en osaa neuvoo mut jos photaria käytät nii one thing to be happy about blogista muistaakseni joskus luin sen gifin teko-ohjeen. ja kiitoksii !

      Poista
  3. Toi farkkurode on miu lemppari!! Överihieno.

    VastaaPoista
  4. Minä olin mukana kun tuon farkkutakin löysit ! Enkö ollutkin ! Miksi olen näin innoissani !!

    VastaaPoista
  5. aivan upeus toi farkku rotsi! UNIQUE:--)

    VastaaPoista
  6. TOI FARKKUTAKKI ♥ rakastuin. noi muutki on tosi kivoi ostoksii :)

    VastaaPoista
  7. HERRANJUMAALA JOOSEF JA LAMPAAT. OON ETTINY KAIKKIALTA TOLLASTA FARKKUTAKKIA, TOI ON TÄYDELLINEN. ÄÄÄ. KATEUS...

    VastaaPoista

Come at me bro.