perjantai 1. maaliskuuta 2013

Guate part UNO

   Kirjottelin matkan aikana pienoiseen vihkoon päivän kuulumisia, aina kun muistin tai jaksoin. Päätin nyt jakaa osan kirjotuksista, mahdollisesti vähän muokattuna. Kuvien kera tietenkin. Jossain kohtaa olin reilun viikon kirjottamatta, älkää antako sen haitata.



27.12.12
10:47

Lento on myöhässä. Mahdollisesti lentovaraukset uusiks. Ei huvittais koko helsinkisotkun jälkeen. Pahaa teetä ja hyvää sämpylää. Pekka Haavisto nukkuu pari penkkiriviä edessäpäin.



12:27

Juoksin Idan ja jonkun kanssa dallasin lennon portille, ei ottanu meitä sisään. En saa yhteyttä guatemalaan ja tässä jonotetaan toista tuntia finnairin tiskille. Paska Finnair on paska.



17:48

Ranskalaiset on ilkeitä. Löysin kuitenkin tieni portille alle tunnissa. Sain lennon LA:n kautta Guatemalaan. Tupakkakopissa ihmiset suuttuivat toisilleen.  Pian nukkumaan, ihana pitkä lento. Jostain kuuluu pianomusiikkia ja mummo jätti turkiksensa penkille. Ranskalaiset on ilkeitä.



23:47

Saavuin losiin. En vieläkään ymmärrä aikaeroja. Matkalaukku pariisissa, arvasin ettei se check in jätkä siä tajunnu. Mukava amerikkalainen opasti mut oikeelle terminaalille. Juoksin kuin tuulispää viimeistä tupakkaa polttaen palmujen ja maastureiden läpi ja nyt odottelen portilla. Järkyttävä jano.



29.12

Leiri on alkanu paremmin kun oisin ikinä voinu kuvitellakaan. D on sieluntoverini Islannista. Guatemala on upee. Vuoret on upeita. Ihmiset on upeita. Matkalaukkua ei vieläkään näy, kai se joskus sieltä tulee. Onneks kaikki tytöt on lainannu vaatteita ja muuta tarpeellista. Päivisin +20 ja rapiat. Istuin puol tuntia auringossa ja rusketuin. En voi olla jäämättä aftercampille. 



13.1


LMO day. Pikku Juan Jose laulamassa. Maailman pienin poika ovensuulla. 3 tunnin päikkärit Viktorin viekussa. Simulaatioaktiviteetti. Ranskan amnestyn toimistossa ammuskelu. Itkupotkuraivareita ja totaaliromahduksia. Ruotsipoju lohduttamassa. Hieno keskustelu Staffin kanssa. Sikari ja naurukohtauksia. 3 päivää jäljellä.


14.1

Metsäretki. Takiaisia ja paskaa kengänpohjassa.
Ilta, nuotio kukkulalla ja upee näköala. Vaahtokarkkeja ja "Kaka i Bathi" laulu. 
Paluumatka ja ihastuksen tunnustuksia.
Elämä on ihanaa.


21.1
9:09

Lento peruttu, jumissa Pariisissa taas. 
Wifi ei toimi, mutta kahvia ja tupakkaa kuluu.
Haluan kotiin.
Mietin vakavasti ottavani lennon Ruotsiin.
Outo nainen kävelemässä edestakas matkalaukkunsa kanssa todistamassa jumalan sanaa.


22.1
1:14

Koko päivä odottelua. Pieniä toivonpilkahduksia lennolle pääsemisestä ja miljoona kuppia kahvia. Varaus seuraavan päivän lennolle ja epäavuliaita ranskalaisia. Päätin luovuttaa hotellin etsimisessä ennen kun alotinkaan. Menin savukkeelle, näin taksikuskin, kaivoin viimeset rahat ja lähdin Pariisin keskustaan. Käytiin Eiffeltornin alla ja ajeltiin ympäri kaupunkia reilu puoltoista tuntia. Todellakin satasen arvonen reissu, saavuin hymy pyllyssä kentälle ja uneliaat ihmiset oudoksuivat hymyäni.
Mietin kuinka alas oon vajonnu, kun lasken minuutteja mäkin avaamiseen. 
Ei väsytä. Tekee mieli kahvia ja tupakkaa.





7 kommenttia:

  1. wau , vissiin lentokenttäseikkailusta huolimatta hyvä matka takana!

    VastaaPoista
  2. Kuules, ei nyt vklp vaan siitä seuraava viikonloppu, olisiko ihan tämmönen face to face kertailu kuulumisista paikallaan vaikka tämä oli oikein mielyttävä tarina matkastasi myöskin?

    VastaaPoista
  3. Oh Paris, I need to go there soon.

    How about following each other? Let me know on my blog!

    /Avy

    http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com


    VastaaPoista

Come at me bro.