torstai 9. helmikuuta 2012

Olipa kerran pappapaita

   Mun veljellä on upee tyyli. Voisin varastaa kaikki sen kauluspaidat ja farkut ja neuleet ja ne kengät! Vanseja, upeita ruskeita nahkakenkiä ja clarkseja. Huhhu.
   Eilisaamuna oven kolkahduksen kuullessa veljen mennessä kouluun juoksin (no kidding) sen vaatekaapille rohmuamaan sen pappaneuleen päiväks. Menin sitten vessaan föönaan hiuksia ilosena neule päälläni noin tunti ryöstötapahtumasta, kun ovi kolkahti taas. Lukittauduin vessaan kunnes veljen liikkumisääniä ei enää kuulunu ja juoksin (urheilullinen aamu) huoneeseen heittään takin niskaan, ettei veli huomaa ryöstöäni. Palautin neuleen illalla samalle paikalle, kuin mitään ei olisi tapahtunut. True undercover brother.
   Viivi-dressman-lyhytjalkainen ihminen:  Nyt heti joku kertoo, että mikä tän ongelma on näitten kuvien leveyksien kanssa. Masennun pian.

6 kommenttia:

 1. oot ihanaihanaihana tossa tokassa! en tiedä kestänkö

  VastaaPoista
 2. hei apua mullon ihan sama juttu!:----D voisin varastaa jokaisen vaatteen veljen kaapista, tuntuu usein et se löytää kivempii vaatteit ko minä! hehe välil tulee kans vietyy vaatteit ja sit viattomasti palautan paikoilleen. mut ihana tuo neule!! ja asukin <:

  VastaaPoista
 3. oot kyllä aina nii nätti, oli sitten miestenvaatteet päällä tai ei. :) mutta mun on ihan pakko nyt vähän kysästä tosta sun takatukasta, että kasvatatko sitä vai kuuluuko olla tuon pitunen? :)

  VastaaPoista
 4. Minja : haha kyä sä kestät :D

  alisa : soulsista! ja kiitoksii (:

  nette : ooi kiitos:) ja takaletti on jäätävä tällä hetkellä mutta mul on hiustenkasvatusoperaatio (ei siis pelkän takatukan:D) meneillään unelmahiuksiani varten(::

  VastaaPoista
 5. Millainenhiustenkasvatusoperaatio? ;oo

  VastaaPoista

Come at me bro.