tiistai 7. helmikuuta 2012

Olipa kerran rage

   Nyt ei asiat suju. Kuvien kanssa propleemia edelleen. Flickr on muuten hyvä, mutta pystysuuntaisten kuvien leveys ei vaan riitä. Ketuttaa ku ei tunnu olevan olemassa nopeeta, kätevää, hyvää, ILMASTA kuvanlatausohjelmaa.
   Bloggeriin oon ollu enemmän kun tyytyväinen, mutta siinä ilmentyny ihan samaa ongelmaa pystysuuntasten kuvien kanssa. Ei siin mitään jos ne muutamankymmenen pikseliä pienempiä on, mutta ku kuva pienenee puoleen niin sisäinen perfektionistini herää ja sanoo, että ei.
   Nyt on siis hyvin mahdollista, että menee hetki ennen ku saan pidettyä itteni rauhallisena ja suunnitella miten saan kuvaongelman ratkaistua.
   Syvimmät pahoitteluni.

//EDIT puolet ongelmasta ratkottu kiitos Paulan mutta why oh why tää blogger laittaa vieläkin pystysuuntaset kuvat kapeiks, vaikka ne samanlevysiä on kun muutkin.

12 kommenttia:

 1. pienennä kuvat kuvanmuokkaus ohjelmalla sopivan levysiks, ja siinä kun bloggeriin lataat kuvaa ni valitse 'alkuperäinen koko' :) silleen se bloggeri ei niitä sit pakkaakkaan ni ne tulee parempi laatusina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oon tehny tässä melkeen vuoden, mutta bloggeri jotai kettuilee ja laittaa silti ne väärän kokosiks vaikka mitä yrittäis :(

   Poista
 2. hei kuule, sinullon mennyt kaistanleveys hommelit umpeen ! itsellä oli samaa ongelmaa muutama kuukausi takaperin.
  Eli photobucket nollaa tuon kaistanleveyden joka kuussa, jolloin kuvat näkyy taas :- ) photarissa tulee haun viereen sen sun käyttiksen nimi (livelovelaughloud) vie hiiri sen päälle-> account settings -> siihen alemmas tulee account status. Sieltä näät millon oot rekisteröitynyt sinne ja se on myös se sama päivä, jollon kaistanleveys nollataan. apua mikä romaani, enkä tiedä oliko tästä edes apua, mutta ompahan tässä nyt kuiteskin !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu siis mulle on tullu sieltä viestiä ja ny mietinki täs et mitä kuvanlatausohjelmaa sitä käyttäs ku mikään ei tunnu toimivan tarpeeks hyvin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Oi Viivi Viivi, itse koitin muokata vaan vähän banneria ja sitten tuli se ilmotus että kuvatilat käytetty loppuun google accountilta tai what so ever enkä tiedä edes siihen pulmaan ratkaisua. Sitten vaan luovutin. Ei minulla yhtään sen paremmin mene :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on tää blogielämä vaan nii vaikeeta joskus

   Poista
  2. white girl problems

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. photobucket on must paras kuvahosti, vaikka toi kaistanleveyden ylittäminen ottaakin säännöllisin väliajoin päähän. :-/ ratkaisuks oon ite keksiny useamman käyttäjätunnuksen tekemisen (vaatii kyllä useampia sähköposteja, yhdelle osoitteelle saa olla vain yks pb käyttäjä), jolloin kuvien vaatima kaistanleveys tasaantuu ja pienenee. :-)

  http://mikariittaaonnelliseenelamaan.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ! Miten en oo tajunnu tota :D dankee hirveesti !

   Poista

Come at me bro.