torstai 9. helmikuuta 2012

Olipa kerran THE pitsipaita

   Monissa blogeissa on vilahdellu lähipäivinä Saints&Mortalsien pitsipaita. En kummemmin kuvien perusteella siihen rakastunu, vaikka kaikki sitä hehkutti.
   Tänään lähin liikkeelle (tekosyynä mumman kasikymppiset) ettimään uutta mekkoo. Carlingsissa olin bongannu yhen kivan, mutta se ei ollukkaan niin kiva mun päällä. Silmäni osui pitsipaitaan, joka sitte sattu sopimaan mun budjettiin. Nata laitto sen mulle sivuun ja kiertelin kaikki lähikaupat, mutta pitsipaita pyöri takaraivossa, vaikka monia ihania mekkoja löysinkin. Hylkäsin hooäm klutareet ja hyppelehdin takas Carlingsiin ostamaan tuon pitsiunelman. Valkosia on ihmisillä ollu, mutta koska oon hipster ostin mustana. Valkonenki ajautuu kyllä kaappiin jos vaan rahaa sattuu olemaa ylimäärästä.
   En enää ihmettele tätä 'haloota', mikä ainakin mun seuraamien blogien puolella on ollu tästä topista. Se on kaikin puolin rakastettava. See for yourselves:


3 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi on mustana hienompi! Hyvä ostos :)

  VastaaPoista
 2. ÄÄÄÄ EI LUOJA! mun sisko osti tollatteen viime kesänä ruotsista ja oon harmitellu ku en ite tajunnut ostaa. paljonko makso, mistä Carlingsista?;o

  VastaaPoista
 3. Inka : nii munki mielest (:

  Emmi : Hämpin cartsust ostin valkosia oli enää yks koko mut mustia viä vaikka kuinka hinta 29.90 juokse !

  VastaaPoista

Come at me bro.