maanantai 7. helmikuuta 2011

Olipa kerran onnellisuus

   Mahtava viikonloppu takana, ja mahtava maanantai, vaikka kipeenä ollaanki. Ihanaa vaa ottaa rennosti, mut silti saada paljon aikaan (krhm viime postauksesta on aikaa..).

   Rakkaani silja tuli taas piipahtamaan tampereella ja vietettiin aikaa kahden muun rakkaani kanssa, Hannan ja Jennin. Perjantaina oltiin luistelemas kolme tuntia ja voimamieheni auras jopa hienon radan maaleil missä silja innoissaa luisteli.

   Lauantaina subia, kaljaa, ruisleipää sinapilla, kahvilikööriä, gta san andreas ja kattolaiset. Lauantaina kamera unohtu kotiin joten siltä illalta ei oo kuvia :(.

      Eilen Silja lähti takas turkuun ja meitsi jatko matkaa iskälle kunnon pihviaterialle (,vaikka vegekuukaus vielki pääl ehhe...) Eilen oli aivan uskomaton ilma ja sain taas todistettua sen et sunnuntain on aina paras ilma. Olin iha innoissani kun tajusin ennen lähtöö et voi käyttää aurinkolasei !

   Tänään ajattelin kattoo ainaski Taru Sormusten Herrasta trilogian tai Nikitan, leikata siili pikkuseks (tulin kateelliseks Siljan pehmosesta siilistä) ja lukee huomiseen ruotsin kokeeseen. Katoin aamulla Skinsin vitoskauden ekat kaks jatkoo ja haluun jo lisää ! Rakastan Richiä.

2 kommenttia:

  1. tupakkas on vähä vääntyny ja mun leuka on aikamoinen

    VastaaPoista
  2. noku se meinas katketa useempaa kertaa... ja niinhän se aina. aini sun kuulokkeide lisäks ainaski su tumput jäi.

    VastaaPoista

Come at me bro.